Koel-/vriescel
Koelcel
Vriescel

Koelkast
Dichte deur
Glasdeur
Wijnkast

Vrieskast
Dichte deur
Glasdeur

Vrieskist/IJsconservator
Vrieskist
IJsconservator

WandkoelingKoeltoonbank
Koeltoonbank

Werkbank
Koelwerkbank

Saladiere/Opzetvitrine
Saladiere
Opzetvitrine

IJsblokjesmachine
IJsblokjesmachine

Producten

Wieman Koel- en Klimaattechniek is STEK-erkend en gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe koel- en vriesapparatuur en het installeren, repareren en onderhouden van koeltechnische installaties door heel Nederland.

De bewaarcondities zijn voor elk product verschillend, dit is de reden waarom wij in de loop der jaren ons hebben gespecialiseerd in koelsystemen die dit kunnen realiseren. Als veelzijdige en ervaren specialist op het gebied van koelen en vriezen, leveren wij voor ieder project en voor elke branche de juiste installatie.

Wij adviseren en installeren. Of het nu gaat om installaties voor koelen of vriezen, voor productie of opslag, installaties met een kleine of grote capaciteit, wij staan voor doordacht maatwerk, waardoor u als professionele gebruiker altijd kunt beschikken over de juiste (lage) temperatuur die voor uw specifieke toepassing nodig is.

Uiteraard en vanzelfsprekend mag u van ons verwachten dat service en onderhoud worden uitgevoerd zoals de voorschriften dit voorschrijven. Onze servicedienst is 24/7 paraat om er voor te zorgen dat bij u alles draait en blijft draaien.