Al jarenlang houdt Wieman Koel- en Klimaattechniek zich intensief bezig met bedrijfskoeling in de ruimste zin van het woord. Vanuit De Meern (nabij Utrecht) bieden wij u een uitgebreid assortiment van uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Als u na een geheel vrijblijvend advies besluit om gebruik te maken van onze gedegen kennis en ervaring, dan zult u versteld staan van de korte levertijd.
Dit komt omdat wij rechtstreeks onze koelingen vanuit het buitenland importeren.

Onze klantenkring reikt van overheidsinstellingen tot particulieren en van detailhandel tot grote supermarkten. Leveringen lopen uiteen van een blikjeskoeling tot grote koel- en vriescellen.

Naast een regelmatige onderhoudsdienst, staat ook een accurate service volgens de strengste milieueisen bij ons hoog in het vaandel. Wij beseffen dat een snel en bedreven service van groot belang is en daarom kunt u op ons rekenen tot ver na de levering.
Uw naam:

Telefoonnummer:

 

 Momenteel 
hebben wij geen
aanbiedingen. 
Onze producten op een rijtje

De ontwikkeling van koel- en vriessystemen heeft de laatste jaren een hoge vlucht genomen. Wij beschikken over een breed en ruim assortiment voor de kleine en grote ondernemer om producten koel te houden of op de juiste temperatuur bevroren te houden.

Laat u door ons goed en professioneel adviseren dan heeft u een vertrouwde en juiste oplossing die bij uw situatie past!
Zie onze leveringsvoorwaarden: consumenten of zakelijk