Airconditioning - wandmodel

De wandmodellen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.
De Free Multi wandmodellen zien er elegant uit en passen in elk interieur. De units zijn uitermate geschikt voor toepassingen in onder meer woonruimten en kantoorruimten. U kunt meerdere ruimten koelen of verwarmen en toch in elke afzonderlijke ruimte individueel de temperatuur regelen met behulp van de bijgeleverde infrarood afstandsbediening. Door de zeer geringe afmetingen van de binnenunit is plaatsing boven deuren en ramen veelal mogelijk. Bovendien hebben ze een geÔntegreerde luchtreiniger en zorgen ze voor een optimale luchtkwaliteit.
Kiest u voor een uitvoering met ionen verversing dan wordt de ruimte gevuld met negatieve ionen. Negatieve ionen bevinden zich in de bossen en in de nabijheid van watervallen, waar mensen zich fris en ontspannen voelen. Dit gevoel kunt u nu ook thuis of op kantoor ervaren.

afstandsbediening

Artcool Inverter Mirror

Een licht interieuraccent voor de moderne mens. Met z'n mirror, zilver en blauw, zachtglanzend oppervlak, moderne design en superslank ontwerp biedt de LG ARTCOOL Mirror een passend kader voor uw eigen unieke stemming en persoonlijkheid.

En waren voorheen de airconditioners in uitsluitend neutrale kleuren te krijgen, tegenwoordig kunt u onder meer kiezen uit een uitvoering met hout of met metal-look. Informeert u eens naar de Design aircondtioners van LG.

De eenvoudig te verwisselen panelen zijn leverbaar in 3 kleuren. Dankzij dit keuzegemak, gecombineerd met het verfijnde ontwerp en de klassieke afwerking, is deze airconditioner een waardevolle aanvulling op ieder interieur.

inverterSpiegel

inverterBlauw

inverterZilver

inverter
inverter

inverter

Energie en Milieu

Wieman Koel- en Klimaattechniek heeft het besparen van het milieu hoog op haar prioriteitenlijst staan.
Om deze doelstellingen na te komen werken wij er continu aan om het energie verbruik terug te dringen, schadelijke grondstoffen in onze productie te terug te dringen en CO2 uitstoot in onze productie zo veel mogelijk te verminderen.
Met deze en andere stappen willen wij ons milieu zo minimaal mogelijk belasten.

De besparing van energie is een belangrijke factor bij de keuze voor een airconditioning installatie. Inverter-airconditioners behoren tot de meest energie-efficiŽnte apparaten op de markt. Dat is niet alleen belangrijk voor uw portemonnee, maar ook voor onze aarde.

Airconditioners met een capaciteit tot 12 kW moeten zijn voorzien van een energielabel. Panasonic airconditioners behoren tot de zuinigste in hun soort. Vele van onze modellen hebben energieklasse A/A, het meest efficiŽnte rendement en daarmee de zuinigste categorie in stroomverbruik.