Airconditioning - Plafondmodel

Plafondmodellen worden tegen of het plafond geplaatst.

De airconditioners van Panasonic zijn standaard uitgevoerd met een zogeheten 'Catechin' filter, deze filtert huismijt, sigarettenrook en veel andere voorkomende verontreinigingen.

Tevens is dit filter in staat om microscopisch kleine virussen en bacteriŽn in te kapselen, waardoor er geen besmettelijke ziektes kunnen worden verspreid.

Regeling van stroomrichting

Pas de horizontale stroomrichting aan door handmatig de bijbehorende lamellen in de gewenste stand te zetten.

plafondmodel

Stroomrichting verticaal regelen

De stroom kan in de gewenste richting worden gebracht met behulp van de afstandsbediening

plafondmodel

Energie en Milieu

Wieman Koel- en Klimaattechniek heeft het besparen van het milieu hoog op haar prioriteitenlijst staan.
Om deze doelstellingen na te komen werken wij er continu aan om het energie verbruik terug te dringen, schadelijke grondstoffen in onze productie te terug te dringen en CO2 uitstoot in onze productie zo veel mogelijk te verminderen. Met deze en andere stappen willen wij ons milieu zo minimaal mogelijk belasten.

De besparing van energie is een belangrijke factor bij de keuze voor een airconditioning installatie. Inverter-airconditioners behoren tot de meest energie-efficiŽnte apparaten op de markt. Dat is niet alleen belangrijk voor uw portemonnee, maar ook voor onze aarde.

Airconditioners met een capaciteit tot 12 kW moeten zijn voorzien van een energielabel. Panasonic airconditioners behoren tot de zuinigste in hun soort. Vele van onze modellen hebben energieklasse A/A, het meest efficiŽnte rendement en daarmee de zuinigste categorie in stroomverbruik.