Airconditioning - kanaalmodel


Wanneer er hoge eisen gesteld worden aan de visuele aspecten van een ruimte, dan is een kanaalmodel hier uitermate geschikt voor.

Een kanaalmodel wordt namelijk boven een verlaagd plafond of systeemplafond geplaatst en is dus uit het zicht. Via flexibele slangen -welke boven het plafond lopen- wordt de geconditioneerde lucht naar uitblaasroosters getransporteerd.
In de ruimte is slechts een aanzuigrooster en een uitblaasrooster zichtbaar.

kanaalhuis

Energie en Milieu

Wieman Koel- en Klimaattechniek heeft het besparen van het milieu hoog op haar prioriteitenlijst staan.
Om deze doelstellingen na te komen werken wij er continu aan om het energie verbruik terug te dringen, schadelijke grondstoffen in onze productie te terug te dringen en CO2 uitstoot in onze productie zo veel mogelijk te verminderen.
Met deze en andere stappen willen wij ons milieu zo minimaal mogelijk belasten.

De besparing van energie is een belangrijke factor bij de keuze voor een airconditioning installatie. Inverter-airconditioners behoren tot de meest energie-efficiŽnte apparaten op de markt. Dat is niet alleen belangrijk voor uw portemonnee, maar ook voor onze aarde.

Airconditioners met een capaciteit tot 12 kW moeten zijn voorzien van een energielabel. Panasonic airconditioners behoren tot de zuinigste in hun soort.
Vele van onze modellen hebben energieklasse A/A, het meest efficiŽnte rendement en daarmee de zuinigste categorie in stroomverbruik.