Welkom bij Wieman Koel- en Klimaattechniek BV

Inmiddels 30 jaar zijn wij een begrip in koel- en klimaattechniek. Vakkennis, scholing, gedrevenheid en plezier hebben in ons werk de basis gezet waardoor wij zijn uitgegroeid tot een bedrijf waar kwaliteit, afspraak is afspraak en betrouwbaarheid de sleutelwoorden zijn. Voor iedere situatie geldt een ander advies en aanpak. Wij komen graag persoonlijk met u in contact, alleen zo kunnen wij u een goed, betrouwbaar en goed advies geven over de mogelijke aanschaf van airconditioning of andere producten.

Op maat gesneden installatie en garantie
Het installeren van airconditioning is een vak apart. Maatwerk, kwaliteit en service zijn de sleutelwoorden bij een succesvolle installatie. Onze geschoolde medewerkers weten als geen ander hoe een goede en veilige installatie werkt. De NVKL-erkenning garandeert dat zij op de hoogte zijn van alle eisen waaraan een installatie dient te voldoen en u heeft de zekerheid dat alles volgens de regels en richtlijnen wordt uitgevoerd. Bovendien geldt voor al onze airco's: prettig in bediening, heel makkelijk schoon te houden en zeker belangrijk energiezuinig.

Voor thuis of voor op het werk

Airconditioning is niet langer een luxe maar noodzaak. Onderzoeken wijzen uit dat een aangenaam binnenklimaat de (werk)prestaties positief be´nvloeden. Temperatuurschommelingen horen daar niet bij en gevoelens van onbehagen door een slechte luchtkwaliteit evenmin.
Op plaatsen waar intensief gewerkt en geleefd wordt, is klimaatbeheersing onmisbaar. Wieman Koel- en Klimaattechniek is specialist in koel- en klimaattechniek.

De voordelen van een airconditioning
Nieuwe bedrijfspanden en woningen zijn vandaag de dag uitstekend
ge´soleerd. Dat heeft ook een nadeel omdat de lucht minder snel ververst wordt.
Daarom is het van belang om regelmatig verse lucht aan te voeren. Met een airco kunt u weer opgelucht adem halen. Een airco koelt, verwarmt, ontvochtigt, laat lucht circuleren en filtert stof.Uw Naam:
Telefoonnummer:

 

 
 
Op dit moment
zijn er geen
aanbiedingen


 

Een airco voor iedereen
De ontwikkeling van airco's heeft de laatste jaren een hoge vlucht genomen.
Wij beschikken over een breed en ruim assortiment voor kleine en grote ruimtes voor bedrijven en voor particulieren.

Gaat uw voorkeur uit naar een vaste airco? Of hebt u liever een verrijdbare?
Laat u door ons goed en professioneel adviseren dan heeft u een vertrouwde en juiste oplossing die bij uw situatie past!
Zie onze leveringsvoorwaarden:
consumenten of zakelijk.